Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média - Csongrád megye képes leírás - Csongrád megye.tlap.hu
részletek »

Média - Csongrád megye - Csongrád megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csongrad-megye.tlap.hu » Média - Csongrád megye
Keresés
Találatok száma - 8 db
Délvilág

Délvilág

Szeged, Hódmezővásárhely, Makó, Szentes, Csongrád portálja - Minden, ami Szeged - Szegedi hírek és Csongrád megye településeinek, Hódmezővásárhely, Makó, Szentes, Csongrád legfrissebb hírei, balesetek, közéleti hírek, fotók és fórum.

Program24 Magazin - Csongrád megye

Program24 Magazin - Csongrád megye

Csongrád megyei programajánló a Program24 Magazin oldalán. A honlap az alábbi főbb témakörökkel várja a látogatóit: étel, ital, kávé, süti, film, múzeum, szabadidősport, színház, testünk, lelkünk és zene.

Szegedi Műsorkalauz

Szegedi Műsorkalauz

A Szegedi Műsorkalauz postaládákban terjesztett ingyenes helyi műsorújság, 32 A/4-es oldal terjedelemben, 56 grammos újságpapíron, 4+4 színben nyomva. Megjelenik kéthetente 88.000 példányban Szegeden és a következő településeken: Mórahalom, Algyő, Deszk, Újszentiván, Röszke, Domaszék, Bordány, Zsombó, Szatymaz, Sándorfalva. A Szegedi Műsorkalauz a tv-műsor mellett az alábbi közintézmények programajánlatait közli rendszeresen: Szegedi Nemzeti Színház, REÖK, Belvárosi Mozi, IH Rendezvényközpont, Jate Klub, Bábszínház, Százszorszép Gyermekház, művelődési otthonok, Somogyi-könyvtár. Ezen felül az aktuális NB I-es mérkőzések időpontját is közzé tesszük.

Telin Tv

Telin Tv

Telin Televízió - élettel teli! Szegeden és Csongrád megyében már több mint 120 000 háztartásban érhető el! A Telin TV-t megtalálja a T-Home programkínálatában a megyeszékhely Szegeden, illetve Apátfalván, Csanádpalotán, Deszken, Ferencszálláson, Hódmezővásárhelyen, Klárafalván, Kiszomboron, Mártélyon, Makón, Magyarcsanádon, Szegváron, Tiszaszigeten és Újszentivánon.

Tiszapart Tv

Tiszapart Tv

Műsorokból. Teátrum: Ebben a rovatunkban színházi, vagy bábszínházi előadásokkal, filmbemutatókkal ismerkedhetnek meg nézőink. Ezekből láthatnak részleteket, illetve interjúkat a színészekkel, rendezőkkel, művészekkel. Értékeink: Ahogyan a rovat címe is jelzi, igyekszünk bemutatni mindazt, ami érték - legyen szó épületekről, helyekről, létesítményekről, hagyományokról. Televíziónk küldetésének érzi, hogy rámutasson azokra az értékekre, amelyek mellett nap mint nap elmegyünk, és azokra is, amelyekről szinte senkinek, vagy csak nagyon keveseknek van tudomása. Lapozó: A térségben rengeteg értékes könyv lát napvilágot. Ezekkel szeretnénk megismertetni nézőinket, legyen szó szépirodalomról, művészetről, vagy szakirodalomról, tudományról. Rovatunkban megszólalnak a könyvek szerzői, szerkesztői is...

Városi Televízió Szeged

Városi Televízió Szeged

Városi Televízió Szeged oldala. Híradó minden hétköznap 19.05 órától. 25 perces összefoglaló a nap közéleti, politikai, egyetemi, kulturális, sport eseményeiről, lakosságot érintő ügyekről, mindarról, ami aznap a városban történtekből érdekes, fontos vagy hasznos lehet.

Vásárhelyi televízió

Vásárhelyi televízió

A hódmezővásárhelyi Városi Televízió létrehozásának ötlete az 1980-as évek közepén felmerült, az ezzel kapcsolatos részletes terv 1985 januárjára el is készül. Az elképzelések szerint a rákövetkező évben mintegy 3 ezer lakást kapcsoltak volna be a kábelrendszerbe, viszont a hiányzó engedélyek miatt erre várni kellett. 1986. január 22-én a Városi Tanács Végrehajtó Bizottsága - a Petőfi Művelődési Központon belül - létrehozta a Városi Televíziót, mint intézményt. A működéshez szükséges technikai feltételek adottak voltak, a kísérleti adásra azonban 1986. május 5-ig várni kellett. Ebben egy 90 perces összeállítás volt látható a Május 1-jei eseményekről. Az indulás évében a havi műsoridő 60 perc volt...

Workania

Workania

Miféle állások lelhetőek Csongrád megyében? A Workania összeválogatta az összes Csongrád megyei állást, hogy a látogatók nehézséges nélkül megleljék a legszuperebb lehetőségeket. Ezek a Csongrád megyei álláshirdetések napi szinten frissülnek. Ha pedig egy szomszédos település állásait tekintené inkább meg, akkor elég mindössze a keresőben kiválasztani azt. A Csongrád megyében levő munka, állás információk mellé a Workania az önéletrajz megkreálásában is segít. Az önéletrajz minta mellett cikkeket is talál a témáról.

Tuti menü